"Amit már eltáncoltál, azt senki se veheti el tőled "

KERINGŐTŐL A SWINGIG

Egy szép és testre szabott koreográfiához általában 8-10 alkalomra van szükség. Ennyi idő alatt megtanítható és megtanulható egy egyszerű koreográfia, beleértve a lépéseket és a sorrendet. 

Ha ennél több időt szántok rá, akkor elérhetitek, hogy belülről és kívülről is szép legyen a táncotok. Ahhoz, hogy egy esetlen karmozdulat széppé váljon, hogy a döntés feszes és az emelés pontos legyen - ehhez idő és gyakorlás szükséges.

A táncórákra 3 karikás abroncsot biztosítok, de ha van saját, érdemes elhozni. Az alkalmi cipőt a próbák elejétől, de legkésőbb a próbák közepétől célszerű viselni.

Tanított táncok

  • Divattáncok: Hustle, Mambó, Salsa, Rocky, Boogie-Woogie, Rumba Bossa Nova, Discofox, Blues, Csárdás
  • MIX táncok: 2-6 kiválasztott zenére készített koreográfia
  • Standard táncok: Angol keringő, Bécsi keringő, Foxtrott (Slowfox), Quick Step, Tangó
  • Latin táncok: Cha-cha-cha, Rumba, Samba, Paso Doble, Jive 

Szabad egy táncra?

Nagy örömömre szolgál, hogy egyre több pár érdeklődik a klasszikus táncok iránt. Bár nem szeretnének koreografált nyitótáncot, mégis szeretnék megismerni az esküvőkre, bálokra jellemző klasszikus táncokat, hogy a felcsendülő dallamokra ahhoz illően táncolhassanak.

Esküvői táncok keretében a Világtánc Program egységét követve a báli, latin- és divattáncok közkedvelt táncai sajátíthatók el.

Tanítási célom, hogy az új ismereteket önállóan, saját elképzeléseik szerint alkalmazzák tanítványaim. A társastánc alapszabályait megismerve és azokat alkalmazva a férfi és női szerepek a helyükre kerüljenek, egymást segítve és egymásra támaszkodva valódi társakként alkossanak egy párt a parketten. 


Herédi Otilia
dipl. táncpedagógus, okl. szertartásvezető, esküvői koordinátor
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!